28 Şubat 2010 Pazar

Neden acabaa

Başlığa bakıp korkmayın aman.size bişe sorcağım yok.anlatıcam yavaaaştan.Şu an hemen karşımda 'her gün 100 soru çözcen' yazıyo.bu yazı 2 gündür burda ve ben 2 günde toplasan 20 soru çözmüşümdür.biliyorum bu yazıyı ablam okuduğu gibi beni arayıp fırça atıcak.yok ya ablam uyuşuktur benim telefonu almaz eline anında burdan yorum yapar.sonuç olarak buna bi çare bulmak lazım soru çözemiyom ben.
Basketi bıraktım.evet evet doğru duydunuz bıraktım valla.nasıl mı oldu diyosunuz?şöyleki hayatımın en önemli maçında 2 tane yurdum insanı güzel mi güzel hakem sayesinde.maksat ilçe takımı yenmesin.spor yapmak buysa bırakıyorum ulan dedim ve bıraktım.
Bayadır film seyretmiyorum bununda farkındayım.inanır mısınız zamanım olmuyo.e testte çözdüğüm yok bu zamanı nerde harcıyom bunu bilmiyorum.yakınlarda izlemeliyim ama.
Ablamın yazısını okudum dün gazetede çok güzeldi.(bundan sonra affeder beni)
Merveyle çıkmaya başladııım.baya oldu tabi bu ama anca yazıyorum işte.kısmet olmadı.e madem zamanın yok şimdi nasıl yazıyon sen diyosunuz biliyorum.kısmet işte.şimdi annemler evde yok.bunun için rahatım böyle.ve gelene kadar test çözer miyim bilmiyorum.umarım çabuk gelirlerde bende zorlada olsa test çözerim.
O değilde traş olmadım ben ve bugün pazar.halimde yok traş olmaya ama seve seve olmalıyım bence yoksa babam s.ke s.ke yaptırıcak.
amaaan ipimle kuşağım,s.kimle taşağım.ki zaten gör kısmetten çıkınca zik bağdattan gelirmiş.
ananıııı yazının sonlarına pisleşmeye başladım ben.
taam bitti bitti.s.ktir yaa çok yazdım.

2 yorum:

  1. gör değil göt kısmetten çıkınca olucak o

    YanıtlaSil
  2. yazıyı okudum, ilk etapta burdan kızıyorum.
    şimdi geç oldu o yüzden yarın arayıp telefonla kızcam.
    bay.
    soru çöz.

    YanıtlaSil